MENIU

Predoiu: Procesul electoral în străinătate a fost corect

Cătălin Predoiu

Procesul electoral în străinătate a fost organizat şi s-a desfăşurat corect şi transparent. Este declaraţia ministrului interimar de Externe, Cătălin Predoiu. Acesta a mai precizat că în privinţa alegerilor din străinătate, nu au existat reclamaţii sau contestaţii din partea partidelor politice.

Ministrul interimar de Externe, Cătălin Predoiu, a anunţat marţi că nu au existat nereguli sau fraude la alegerile pentru Preşedinţie organizat în străinătate. \"Apreciez ca procesul electoral în străinatate a fost organizat şi s-a desfăşurat în acord cu legea, corect şi transparent. Nu au existat nereguli sau fraude în organizarea procesului electoral din străinătate\", declarat Cătălin Predoiu.

\"Respingem orice încercare de atragere a MAE în jocuri politice postelectorale prin acuzaţii nefondate, ridicole\", a mai spus ministrul de Externe.

Declaraţia lui Predoiu vine după ce membrii PSD au acuzat PD-L-ul de nereguli în procesul electoral, atât din ţară, cât şi din străinătate. Potrivit BEC, Traian Băsescu a primit cele mai multe voturi din partea românilor din diaspora.