MENIU

Porumboiu avertizează: Abia acum începe greul

Foto: NewsIn

Finanţatorul grupării FC Vaslui, Adrian Porumboiu, şi-a felicitat jucătorii pentru victoria obţinută, sâmbătă, în faţa celor de la Farul Constanţa, scor 4-2, în etapa a 21-a a Ligii I, însă a avertizat că greul abia acum începe pentru echipa pregătită de Viorel Moldovan.

"Am dominat jocul de la un capăt la altul, oricărei echipe i-ar fi fost greu să reziste la ritmul pe care l-am impus. Dar abia acum începe greul, urmează meciuri cu CFR, Oţelul, Dinamo şi FC Timişoara. Dacă va fi bine după acest jocuri putem visa şi putem spera la podium", a spus Porumboiu.

După victoria din meciul cu Farul, FC Vaslui ocupă locul şase în clasamentul Ligii I, cu 35 de puncte, unul mai mult decât Steaua, care a obţinut doar o remiză, vineri, cu FC Argeş. În următoarele cinci etape, FC Vaslui va întâlni patru dintre echipele care o depăşesc în clasament: CFR Cluj (etapa 22), Dinamo (etapa 24), FC Timişoara (etapa 25) şi Unirea Urziceni (etapa 26). Dintre aceste meciuri, unul singur, cel cu FC Timişoara, va fi programat la Vaslui.

FC Vaslui este neînvinsă de la instalarea lui Viorel Moldovan în funcţia de antrenor principal.

Moldovan speră ca FC Vaslui să obţină a patra victorie consecutivă în meciul cu CFR Cluj. "Îmi place că jucăm fotbal, că marcăm multe goluri, asta le-am şi cerut băieţilor. Ne pregătim acum pentru meciul de la Cluj unde sperăm să o obţinem pe a patra", a spus Moldovan.