MENIU

Porumboiu: \"Am jucat bine la Tg. Jiu, dar preferam să jucăm prost şi să câştigăm\"

Foto: NewsIn

Patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat sâmbătăi că nu este îngrijorat de înfrângerea înregistrată de echipa sa la Târgu Jiu, în faţa Pandurilor, pentru că a făcut un meci bun, însă a admis că îşi dorea ca fotbaliştii săi să joace prost, dar să câştige.

"Am jucat bine, dar preferam să jucăm prost şi să câştigăm. Azi n-am funcţionat ca o echipă cu pretenţii de Liga Europa. Am avut momente de netenţie în joc şi am luat gol nepermis la acea fază. Repet, am jucat bine, dar nu e suficient, trebuie să şi înscrii", a declarat Adrian Porumboiu.

Patronul vasluienilor a declarat că nu este îngrijorat de această înfrângere, pentru că "evoluţia echipei a fost bună, deşi au fost câţiva jucători care nu au jucat la adevărata valoare, poate şi din cauza oboselii". "Mai sunt atâtea etape şi obiectivul nu e în pericol, poate fi îndeplinit. Anul trecut am început fulminant şi am terminat gâfâind, aşa că nu sunt îngrijorat", a mai adăugat finanţatorul echipei moldovene.

Porumboiu s-a declarat nemulţumit că Gângioveanu nu a fost introdus mai devreme pe teren, criticându-l voalat astfel pe antrenorul Cristian Dulca. "Trebuia să jucăm mai devreme cu Gângioveanu, asta mă nemulţumeşte. Imediat ce a intrat el pe teren s-a simţit", a apreciat patronul lui FC Vaslui.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a trecut, sâmbătă, pe teren propriu, de FC Vaslui, scor 1-0, rezultat în urma căruia gorjenii au devenit provizoriu liderii clasamentului din Liga I. Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 12 de Stângă, cu o lovitură de cap de la circa 10 metri, după un corner executat de Hidişan.