MENIU

Porumboiu: "Acum să căutăm echipe ca Flamurtare, Flamurmare?"

Foto: Realitatea.net

Patronul FC Vaslui este ironic cu adversara Stelei, susţinând că Omonia Nicosia este cel mai puternic adversar pe care putea să-l întâlnească echipa sa, dar a avertizat că în turul următor ar putea să urmeze Ajax Amsterdam, Atletico Madrid sau Aston Villa.

Finanţatorul grupării FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat că Omonia Nicosia este cel mai dificil adversar extras din urna de la Nyon, dar jucătorii pregătiţi de Cristi Dulca trebuie să se caiifice în faza următoare a competiţiei.

"Omonia Nicosia este o echipă bună, care are şi un public înfocat. Este cel mai redutabil adversar din cele 5 echipe care puteau cădea cu noi, dar ce să facem, să stăm să căutăm echipe ca Flamurtare, Flamurmare (n.r. aluzie la posibilul adversar al Stelei din turul 3 preliminar al Ligii Europa, gruparea albaneză Flamurtari)?... Am dat de o echipă bună şi dacă merităm şi vrem să trecem în grupe trebuie să-i învingem", a spus Adrian Porumboiu la GSPTV.

Patronul grupării care a terminat ediţia 2008-2009 a Ligii I pe locul 5 a opinat că jucătorii pregătiţi de Cristi Dulca nu trebuie să aibă trac în perspectiva meciului cu Omonia Nicosia: "Acum să ne speriem că am picat cu Omonia? În turul următor putem juca cu Ajax, Atletico Madrid sau Aston Villa. Cum să jucăm în grupe dacă ne e frică de Omonia sau de spectatorii lor? În ultima etapă, la Craiova, am jucat în faţa mai multor spectatori şi Universitatea e mai bună ca Omonia".

În ceea ce priveşte meciul grupării FC Timişoara cu Şahtior Doneţk, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, Porumboiu a afirmat: "Timişoara are o şansă mare, se va califica, pentru că toate echipele care au câştigat Cupa UEFA au dat chix apoi. Să nu vă surprindă dacă se va califica Timişoara".

FC Vaslui va întâlni în turul 3 preliminar al Ligii Europa câştigătoarea dublei manşe dintre Omonia Nicosia (Cipru) şi HB Torshavn (Feroe). Omonia Nicosia s-a impus în faţa lui Torshavn în meciul tur cu scorul de 4-0.