MENIU

Portughezul Carlos Milhazes a fost prezentat la Vitoria Guimaraes

Foto: www.romaniansoccer.ro

Fundaşul portughez Carlos Milhazes a fost prezentat sâmbătă la gruparea Vitoria Guimaraes, acolo unde a fost împrumutat până la finalul sezonului de FC Timişoara, cu opţiune de achiziţionare definitivă.

"Este ultimul transfer al iernii, sunt sigur că Milhazes va reuşi să aducă succese echipei. La finalul sezonului, dacă dorim, putem să continuăm colaborarea cu el deoarece avem opţiune de achiziţionare definitivă", a afirmat Emilio Macedo da Silva, preşedintele Vitoriei, despre transferul jucătorului de la FC Timişoara.

Milhazes s-a declarat încântat de faptul că a reuşit să ajungă la Vitoria, echipă aflată pe locul 8 în clasamentul primei divizii portugheze. "Aş vrea să rămân mai mult aici. Sunt pregătit să joc pentru Vitoria, altfel nu aş mai fi venit", a spus fotbalistul în vârstă de 28 de ani în cadrul unei conferinţe de presă.

Fundaşul stânga a fost pus pe lista de transferuri a formaţiei bănăţene în urmă cu o lună, iar de curând a fost la un pas de a se întoarce la Rio Ave, grupare de unde fusese achiziţionat anul trecut. În perioada petrecută în tricoul alb-violet, Milhazes a evoluat în 28 de partide în Liga I, fără să înscrie vreun gol.
Mai multe articole despre:
transfer FC Timişoara Vitoria Guimaraes