MENIU

Poliţiştii timişoreni au percheziţionat sediul unei firme care comercializează utilaje industriale

Foto: anunturiprinsms.ro

Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizare (BCCO) Timişoara au percheziţionat sediul unei societăţi suspecte că ar fi implicată în ascunderea unor autovehicule de mare tonaj furate din străinătate.

Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizare (BCCO) Timişoara au percheziţionat sediul unei societăţi de pe strada Nicolae Titulescu, suspectă că ar fi implicată în ascunderea unor autovehicule de mare tonaj.

Descinderea a început joi dimineaţă la sediul societăţii Maftim Cargo Logistik, de pe strada Nicolae Titulescu, firmă care se ocupă cu comercializarea de autoutilaje.

Operaţiunea fără precedent a procurorilor DIICOT a început la 6 dimineaţa în Borşa. Peste 600 de forţe de ordine au participat la 60 de descinderi simultane în mai multe judeţe ale ţării. DIICOT caută mai mulţi membri ai unei reţele de crimă organizată, care furau din străinătate utilaje de mari dimensiuni, le aduceau în ţară cu acte false şi le închiriau sau vindeau la preţuri sub evaluate. 

"Se lucrează la acest caz din luna martie. Se preconizează peste 60 de percheziţii în colaborare cu autorităţile din Belgia şi din Franţa. Cazul este sub coordonarea directă a DIICOT", a declarat Liviu Mălureanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere.

Au fost percheziţionate firme din cinci judeţe - Maramureş, Cluj, Vâlcea, Arad şi Timiş - precum şi persoane care sunt implicate în reţeaua inrfacţională din Borşa.

Potrivit unui comunicat comun al MAI şi Ministerului Public, poliţişti de la investigaţii criminale şi crimă organizată, în colaborare cu lucrători  de la Poliţia de frontieră, sprijiniţi de ofiţeri din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale, Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă şi efective de jandarmi, sub directa coordonare a procurorilor DIICOT, au acţionat cu efective mărite pentru destructurarea unei importante grupări infracţionale.

Citeşte despre operaţiunea DIICOT din această dimineaţă.

Mai multe articole despre:
furt DIICOT trailer utilaje industriale