MENIU

Poliţiştii timişoreni au descoperit cadavrul tranşat al unui bărbat, în portbagajul unei maşini

Foto: pitesteanul.ro

Cadavrul tranşat al unui bărbat de 65 de ani a fost descoperit, sâmbătă dimineaţă, în portbagajul unui autoturism Mercedes, din Timişoara. Principalii suspecţi sunt doi studenţi, aceştia fiind daţi în consemn la frontieră.

Poliţiştii au fost anunţaţi de paznicul unui cămin studenţesc al Universităţii de Medicină din Timişoara, după ce a văzut doi tineri, un băiat şi o fată, cărând un bagaj voluminos, din care s-au scurs câteva urme de sânge.

"În jurul orei 4:30, portarul de la Medicină a observat doi tineri care cărau un bagaj mare. A văzut nişte urme de sânge care duceau la un Mercedes, a anunţat poliţia, iar noi, când am deschis portbagajul, am găsit într-o valiză trupul unui bărbat de 65 de ani. Într-o pungă se găseau picioarele lui. Avea în gură un căluş, o cârpă. Autoturismul este înmatriculat în Germania. Tinerii nu sunt de găsit, pentru că au fugit imediat ce au cărat valiza din camera de cămin, în maşină. Poliţia încearcă să formze un cerc de suspecţi şi verifică identitatea tinerilor care locuiau în acea cameră", a declarat Sergiu Rus, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Cei doi studenţi la Universitatea de Medicină din Timişoara, suspecţi că au tranşat un bărbat în vârstă de 65 de ani, după care i-au ascuns trupul în portbagajul unui autoturism parcat în faţa căminului în care locuiau, au fost daţi în consemn la frontieră.

"Au fost trimise datele celor doi tineri în toate judeţele, pentru ca poliţiştii să-i poată identifica", a declarat Sergiu Rus, purtător de cuvânt la IPJ Timiş.

Primele cercetări indică faptul că bărbatul ucis, în vârstă de 65 de ani, de etnie romă, ar fi venit în camera de cămin în care se presupune că s-a petrecut crima, pentru a întreţine relaţii sexuale.

Directorul administrativ al Universităţii de Medicină din Timişoara, Filip Fiat, este marcat de incident şi declară că totul pare desprins dintr-un film prost: "Niciodată nu mi-am putut imagina că există aşa ceva, pentru că noi, la Medicină, nu avem probleme deosebite, studenţii au preocupări, e o facultate destul de grea, nu avem probleme cu chefuri sau scandaluri. Fata (n.r, suspecta, care locuia pe perioada verii în căminul UMF) nu a creat probleme până acum în căminul în care locuia. Dimineaţă m-a sunat un coleg de-al meu, nu a putut intra în camera de cămin pentru că era un cordon de poliţie".

Potrivit sursei citate, fata este studentă la UMF, venită din Ineu, judeţul Arad, iar băiatul cu care a fost văzută cărând bagajul cu trupul bărbatului ucis este din zona Haţegului. "Ambii sunt născuţi în 1989, deci nu pot să fie decât în anul I sau II. Ea stătea în căminul 6 şi a solicitat să rămână peste vară în oraş, aşa că am lăsat-o în căminul care a rămas deschis în această perioadă", a mai spus Fiat. 

Mai multe articole despre:
Timişoara poliţie crimă Mercedes cadavru