MENIU

Poliţiştii germani au descoperit 39 de români într-o dubiţă

Foto: fleetlineoffers.co.uk

Poliţiştii germani au confiscat o dubiţă Mercedes după ce au descoperit înăuntru 39 de români, membri ai aceleiaşi familii.

Maşina a fost oprită la un control în Erlangen, Germania, după ce poliţiştii au observat că este foarte încărcată, partea de jos a maşinii aproape atingând asfaltul.

30 de copii şi 9 adulţi au fost găsiţi înăuntru, dintre care doar 5 aveau locuri pe scaune, restul fiind aşezaţi claie peste grămadă în dubiţă.

Unul dintre membrii familiei a declarat: "Ne îndreptam spre Marea Britanie, vrem să ducem o viaţă mai bună acolo. Acasă nu putem câştiga destui bani încât să ne hrănim familiile..."

Membrii familiei au fost preluaţi de autorităţile germane de la oficiul pentru imigraţie, până când va fi luată o decizie asupra lor.

"A fost ca la circ", a spus unul dintre poliţiştii germani de la circulaţie, care a oprit maşina. "Le-am cerut să coboare din maşină, şi asta a durat cinci minute – tot mai ieşea câte unul. Nu-mi pot închipui cum au reuşit să încape toţi într-un spaţiu atât de mic."

Mai multe articole despre:
poliţişti Germania români confiscare dubiţă