MENIU

Poliţiştii braşoveni se vor vaccina împotriva gripei porcine, săptămâna viitoare

vaccin pentru poliţişti

Judeţul Braşov a primit de o săptămână dozele de vaccin pentru toţi angajaţii M. A.I. şi ai instituţiilor de siguranţă naţională. Din cauza alegerilor şi zilelor de concediu fără plată, vaccinarea începe însă abia de pe 7 decembrie.

Angajaţii Ministerului Administraţiei şi Internelor din judeţul Braşov au primit 3800 de doze de vaccin împotriva virusului gripei noi. În plus, aproape 300 de doze sunt destinate personalului din instituţiile de ordine publică şi siguranţă naţională. Dozele au ajuns la Braşov încă din 27 noiembrie. Până acum, însă, s-au vaccinat doar cei 21 de angajaţi ai Centrului Medical Judeţean al Ministerului.

Directorul centrului, comisarul-şef Constantin Iordache explică: \"Nu s-a început având în vedere că personalul este implicat în misiuni cu alegerile prezidenţiale şi execută zilele de concediu fără plată impuse de Guvern\"

Poliţiştii mai ezită totuşi când vine vorba de vaccinare. Unii aşteaptă să vadă ce efecte are.

Campania de vaccinare, pentru care poliţiştii, jandarmii, pompierii şi ceilalţi angajaţi trebuie să-şi exprime în scris acordul sau refuzul, durează până pe 10 decembrie.

 

 

Mai multe articole despre:
poliţişti Braşov vaccinare antigripală doze AH1N1