MENIU

Poliţiştii au dat amenzi de peste 400.000 de lei în urma mai multor acţiuni în ţară

Foto: RTV

Poliţiştii au dat amenzi de peste 400.000 de lei, în urma controalelor efectuate sâmbătă, în judeţele Arad, Cluj, Dâmboviţa, Dolj, Giurgiu, Hunedoara şi Olt, în discoteci şi baruri, precum şi în trafic, potrivit unui comunicat al IGPR

Peste 1.700 de poliţişti au verificat societăţile comerciale şi barurile din cele şapte judeţe menţionate, precum şi autovehiculele din trafic. În urma verificărilor, poliţiştii au dat  2.225 de amenzi, din care aproape 1.800 numai pentru abateri privind circulaţia. Totodată, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de peste 6.500 de lei, se arată în comunicatul IGPR.

În cadrul aceloraşi acţiuni, poliţiştii au înregistrat 108 infracţiuni şi au identificat 65 de persoane suspectate de comiterea unor infracţiuni şi două persoane urmărite naţional.

De asemenea, poliţiştii au reţinut peste 100 de permise pentru consum de băuturi alcoolice, după ce au verificat aproape 7.000 de conducători auto. În alte 56 de cazuri, poliţiştii au retras certificatele de înmatriculare.  De exemplu, în Dâmbovişa poliţiştii au dat amenzi în valoare de 48.100 de lei, majoritatea pentru nereguli în trafic, în urma controlului a peste 1000 de maşini.