MENIU

Poli Iaşi - Universitatea Craiova, scor 0-3 în optimile Cupei

Foto: NewsIn

Universitatea Craiova s-a impus cu un sec 3-0 în meciul cu Poli Iaşi, graţie reuşitelor lui Mihai Costea (2) şi Florin Costea, şi s-a calificat în sferturile Cupei României.

Componenţa echipelor:

Poli Iaşi: Pleşca - Străuţ, Adr. Ilie, L. Munteanu (Mihailov 51), Costache - R. Miclea (Buta 58), Ignatov, Bersnjak, Cr. Constantin - Balde, Cr. Bratu (Bujor 72). Antrenor: Petre Grigoraş.

U. Craiova: Merlier - V. Bădoi, V. Găman, D. Stoica, Mitchell, Rose - Prepeliţă (Wobay 75), Dilevski, Şoavă - M. Costea, Fl. Costea. Antrenor: Eugen Neagoe.

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Cristian Nica, Aurel Oniţă
Observatori: Laszlos Sajtos, Ioan Mărginean

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 83 Mihai Stoica, la un pas de hattrick. El a scăpat din nou singur spre poartă şi a încercat să-l lobeze pe Pleşca, însă acesta a reuşit să "agaţe" balonul şi să limiteze proporţiile scorului.

Min. 77 Penalty pentru Poli Iaşi, la un henţ comis de Găman, la un şut al lui Cristi Constantin.

Min. 72 Lovitură liberă de la 20 de metri pentru Poli Iaşi. Ignatov a tras foarte bine, în dreapta lui Merlier, care se întinde şi acordă corner. Lovitura de colţ a rămas fără rezultat, defensiva oltenilor îndepărtând pericolul.

Min. 65 Costache a ratat de puţin ţinta, cu o execuţie din foarfecă.

Min. 61 Ocazie mare pentru Iaşi! Buta a centrat de pe dreapta, un apărător al Craiovei a respins doar până la un adversar care a retrimis mingea în careu. Ignatov a încercat să înscrie din cădere, dar Merlier l-a blocat, iar mingea a ajuns la un alt ieşean, al cărui şut nu a prins cadrul porţii.

Min. 55 Iaşiul caută fără succes golul care să o readucă în joc.

Min. 40 Încă o ocazie uriaşă ratată de gazde! Cristi Bratu a primit o pasă pe culoar de la Ignatov şi a încercat un şut plasat, din unghi, însă mingea s-a scurs prin faţa porţii.

Min. 39 Cristi Constantin a păcălit apărarea Craiovei şi a şutat de la 18 metri, însă mingea a fost deviată de un adversar şi s-a dus puţin peste transversală.

Min. 32 Prepeliţă a scăpat singur spre poartă, însă şutul său de la 18 metri a trecut puţin alături.

Min. 15 După un prim sfert de oră fără mari ocazii, Cristi Constantin a fost aproape de a deschide scorul pentru gazde, însă şutul său din apropiere a trecut peste poartă.