MENIU

Poli Iaşi - Tănasă va depune memoriu la FRF pentru a recupera restanţele financiare

Foto: www.romaniansoccer.ro

Atacantul formaţiei Poli Iaşi, Ciprian Tănasă, a declarat duminică, că nu şi-a mai primit salariul din luna octombrie şi va depune un memoriu la comisiile FRF pentru a primi restanţele financiare.

"Alţi colegi de-ai mei şi-au luat banii, dar eu nu am mai primit nimic din octombrie. Nu înţeleg de ce, pentru că toţi suntem în aceeaşi oală şi indiferent de cum am jucat cred că trebuia să îmi primesc salariul. Înţeleg că echipa trece printr-o criză dar mă deranjează să văd că alţii iau banii şi eu nu. Toată echipa a juact mai slab în tur nu doar eu. Voi depune un memoriu la FRF pentru a-mi primi banii pentru care am muncit", a declarat Ciprian Tănasă.

Fotbalistul venit în vară de la Universitatea Craiova sub formă de împrumut susţine că vrea să continue la Poli Iaşi până în vară, dar se gândeşte că poate nu mai este dorit la echipă. "Eu vreau să îmi duc contractul la bun sfârşit, dar poate că nu mai sunt dorit. Faptul că sunt singurul care nu şi-a luat banii îmi transmite un mesaj".

Atacantul Ciprian Tănasă a jucat în 14 meciuri pentru Poli Iaşi, el evoluând 913 minute pentru moldoveni. El a marcat pentru gruparea antrenată de Ionuţ Popa un singur gol şi a încasat şi un cartonaş galben.