MENIU

PNL: Elena Udrea şi PD-L se tem de ceea ce poate afla comisia parlamentară de anchetă la Ministerul Turismului

Foto: NewsIn

"Elena Udrea şi PD-L se tem de ceea ce poate afla comisia parlamentară de anchetă despre neregulile din curtea Ministerului Turismului", se arată într-un comunicat de presă remis de PNL.

Liberalii sunt de părere că democrat-liberalii sunt "extrem de alarmaţi de existenţa comisiei Udrea" şi de aceea au cerut demisia lui Ludovic Orban de la şefia comisiei parlamentare de anchetă în cazul Elena Udrea.

Potrivit comunicatului de presă al PNL, înregistrarea secretă postată în presă are ca scop "decredibilizarea comisia și intimidarea membrilor acesteia înainte de audierea ministrului Turismului". "PD-L avea
nevoie de un „alibi” pentru a putea contesta Comisia parlamentară de anchetă", se mai arată în comunicat.

În opinia liberalilor, înregistrarea convorbirilor dintre membri comisiei "este lansată în mass-media la comandă. Astfel se dorește să i se ofere Elenei Udrea un ascendent asupra comisiei, în urma căruia să îşi permită atacarea acesteia în timpul audierilor sau chiar să îi ofere un pretext pentru a nu se mai prezenta la audieri".

Liberali avertizează că "PD-L și Elena Udrea vor încerca să abată atenția opiniei publice de la sumele fabuloase risipite de minister din banii publici, fapt semnalat chiar de un pedelist de frunte, Theodor Stolojan".

Declaraţiile liberalilor vin ca urmare a acuzaţiilor aduse de Adriean Videanu, potrivit cărora comisia parlamentară de anchetă în cazul Elena Udrea trebuie desfiinţată" pe motiv că activitatea acesteia este "un abuz fără precedent, iar Comisia a fost deturnată cu totul de la obiectivele pe care Parlamentul le stabilise"