MENIU

Pleşan: "În 2009 vreau campionatul cu Steaua şi să reintru în circuitul naţionalei"

Foto: NewsIn

Titlul cu Steaua şi reintrarea în circuitul echipei naţionale sunt principalele obiective ale lui Mihăiţă Pleşan pentru anul 2009. Stelistul a mai afirmat că nu va părăsi curând gruparea din Ghencea, pentru că se simte dator faţă de suporterii roş-albaştrilor.

Pleşan a făcut o scurtă radiografie a anului 2008, pe plan fotbalistic.

"Pentru mine, anul care a trecut nu a fost aşa bun, mai ales că am pierdut campionatul cu Steaua, după care a venit acel meci amical cu Roma în care m-am accidentat şi mi-a fost greu să revin la forma iniţială. Sunt convins că returul va arăta mult mai bine pentru noi, vom avea altă faţă în 2009. Ne dorim ca după terminarea returului să fim pe primul loc. Dinamo are 6 puncte în faţa noastră, dar CFR Cluj sau Timişoara sunt şi ele acolo, la lupta pentru primul loc", a declarat Mihăiţă Pleşan, într-un interviu acordat NewsIn.

Stelistul s-a referit apoi şi l-a planurile sale de viitor.

"Nu mă tentează deloc chiar să mă transfer în străinătate. Eu sunt dator Stelei şi suporterilor săi. Mai întâi trebuie să fac performanţă aici, să câştig un campionat cu Steaua şi după vom vedea ce va mai fi. În 2009, îmi doresc să reintru în circuitul echipei naţionale cât mai repede şi să câştig campionatul cu Steaua", a mai spus Pleşan.

Mai multe articole despre:
Steaua campionat Mihăiţă Pleşan