MENIU

PlayStation a prezentat la E3 motion controller-ul Eye -VEZI VIDEO

Cu PlayStation Eye armele din joc apar tridimensional în faţa ochiului
Foto: engadget.com

Ce n-a văzut Parisul se vede la... Los Angeles! Pasionaţii de jocuri electronice au toate motivele să de bucure: marii producători din domeniu au prezentat la cel mai mare salon de gen din lume, care are loc în metropola americană, sisteme revoluţionare de control, menite să apropie şi mai mult jucătorul de realitatea virtuală.

,,Cea mai importantă şi mai tare chestie din noul dispozitiv de control e sfera luminoasă din capăt, pe care PlayStation Eye o poate detecta" spun producătorii acestui produs.

Cei de la Sony au reuşit să rupă gura târgului cu acest joystick senzaţional: armele din joc apar tridimensional în faţa ochiului, iar un astfel de dispozitiv poţi chiar să biciuieşti sau să tragi săgeţi virtuale cu un arc, evident, la fel de virtual.

Reprezentanţii Sony au declarat cu ocazia prezentării acestui joystick: "de acum punem într-adevăr mişcarea în mâna jucătorului, cu acurateţea şi interactivitatea care permit să fie tot mai aproape de personajele pe care le văd într-un joc de pe PlayStation."

Principalii rivali din branşă, Nintendo şi Microsoft, au prezentat modele perfecţionate de joystick-uri pentru consolele lor de joc. În plus, Nintendo se laudă şi cu o nouă versiune de wii remote care poate fi îmbunătăţită cu dispozitivul Wii MotionPlus, mult mai performant decât versiunile precedente.

Aceeaşi concurenţi au prezentat însă la salonul E3 de la Los Angeles şi noile versiuni ale celor mai aşteptate jocuri de consolă: ModNation Racers, Uncharted 2 sau Gran Turismo 5.

Mai multe articole despre:
Microsoft Sony Nintendo E3