MENIU

Petre Marin: "Sorin Ghionea ar trebui să fie noul căpitan al Stelei"

Foto: NewsIn

Fundaşul stânga al Stelei, Petre Marin, a declarat marţi, după terminarea amicalului disputat cu FC Zurich, scor 2-2, că din punctul său de vedere Sorin Ghionea ar trebui să fie noul căpitan al roş-albaştrilor întrucât el prelua această responsabilitate şi pe vremea lui Mirel Rădoi.

"Sunt lucruri de pus la punct, şi prin joc le vom face şi mai bine. Şi când era Mirel căpitan, Sorin Ghionea era vicecăpitan. Acum, plecând Mirel, cred că se înţelege cine va fi căpitanul. Sorin este după părerea mea cel care ar trebui să fie noul căpitan, noi jucătorii vom decide. M-aş bucura să fiu eu căpitanul, dar eu aş vrea să fie un coleg mai tânăr", a spus Petre Marin.

Fundaşul central Alexandru Tudose a apreciat gradul de dificultate al meciului încheiat la egalitate cu FC Zurich şi a opinat că s-a acomodat cu atmosfera din cadrul primei echipe: "A fost foarte bine, un meci destul de greu având în vedere că suntem în perioada de pregătire. M-am integrat perfect, dar nu cred că-i voi lua numărul 6 lui Rădoi, pentru că acest număr este ca un simbol, la fel cum este numărul 7 al lui Marius Lăcătuş. Ce număr mi se va da, pe ăla îl voi purta".

Steaua a remizat, marţi, cu gruparea elveţiană de primă ligă FC Zurich, scor 2-2, în cadrul celui de-al doilea meci amical pe care roş-albaştrii l-au susţinut în stagiul de pregătire din Spania.

Mai multe articole despre:
Steaua Petre Marin Sorin Ghionea