MENIU

Petre Grigoraş se ruşinează cu meseria de antrenor

Foto: NewsIn

Tehnicianul Oţelului, Petre Grigoraş, spune că i-a fost ruşine că este antrenor, după ce a urmărit finala Ligii Campionilor dintre Barcelona şi Manchester United, scor 2-0. Aflat aproape de finalul celui mai negru campionat al său de la numirea la Oţelul, Grigoraş mai aşteaptă acum doar finalul sezonului şi o victorie în meciul cu FC Argeş, din etapa a 33-a a Ligii I.

"După ce am văzut finala şi modul în care se joacă, trebuie să stau vreo două, trei zile prin casă pentru că îmi e ruşine că sunt antrenor", a spus Grigoraş, adăugând că ar trebui să treacă "cel puţin 500 sau 600 de ani pentru ca o echipă românească să reuşească învingă vreuna dintre cele două finaliste de la Roma.

Grigoraş aşteaptă cu nerăbdare finalul sezonului şi speră ca echipa sa să-i aducă puţină linişte printr-o victorie în meicul cu FC Argeş, programat duminică, în penultima etapă a campionatului. "Ne trebuie neapărat cele 3 puncte cu FC Argeş şi sper ca orgoliul fotbaliştilor să iasă la suprafaţă şi să aibă o atitudine de învingători la ultima partidă de pe teren propriu. În ultimele două dispute din Liga I putem ajunge pe locul 10, dar şi pe 15, care înseamnă retrogradare. Luăm ţeapă dacă ne gândim că FC Argeş va veni la Galaţi în vacanţă. Este de departe cel mai slab sezon al meu alături de Marius Stan la Oţelul şi abia aştept să se termine", a spus Grigoraş, într-o conferinţă de presă.

Directorul general al gălăţenilor, Marius Stan, a spus că partida cu FC Argeş este una specială, iar clubul din Galaţi va cere un control anti-doping pentru argeşeni, mai ales după ce în biroul lui Liviu Făcăleaţă, un apropiat al patronului Cornel Penescu, s-au descoperit 180 de fiole cu efedrină, o substanţă interzisă. "Jucătorii mai au două ocazii să salveze un sezon modest. De la vară 8, 9 jucători vor pleca şi vom face remanieri serioase. Toată lumea vrea să cumpere, dar piaţa este în scădere şi nimeni nu prea o face. Probabil îl vom mai ţine pe Bourceanu încă 2 ani, poate preţul lui va mai urca în această perioadă", a afirmat Stan.

Meciul dintre Oţelul Galaţi şi FC Argeş, din etapa a 33-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 18.00.