MENIU

Petre Grigoraş: Ne îndreptăm rapid spre matineu

Foto: NewsIn

Tehnicianul Oţelului, Petre Grigoraş, consideră că riscul ca formaţia sa să retrogradeze în Liga a II-a este din ce în ce mai mare, ţinând cont de seria de rezultate negative, dar şi de problemele mari de efectiv cu care se confruntă.

"Ne îndreptăm rapid spre matineu. Am plecat de la 0-2, însă mai mult de jumătate din lot îl avem cu probleme medicale. Am avut şansa să egalăm, dar fotbalul se joacă pe goluri. Le urez baftă celor de la FC Vaslui, sunt sigur că vor evolua în cupele europene în sezonul viitor", a spus Grigoraş.

Directorul general al grupării gălăţene, Marius Stan, a afirmat că Oţelul nu putea emite pretenţii mai mari la Vaslui, din moment ce este formată din foarte mulţi tineri. "Nu am crezut în posibilităţile noastre. Rămânem cu dezamăgirea că am câştigat o repriză, dar e foarte puţin, fiindcă am bifat a patra înfrângere consecutivă, care ne trimite în zona retrogradării. Cu o echipă tânără, formată din copii, nu am putut emite pretenţii mai mari. Adversarul a meritat victoria", a spus Stan.

Oţelul Galaţi a pierdut, miercuri, scor 1-2, meciul cu FC Vaslui, din etapa a 23-a a Ligii I, şi a înregistrat al patrulea eşec consecutiv. În clasament, formaţia gălăţeană ocupă poziţia a 11-a, cu 29 de puncte, la şapte puncte distanţă de primul loc retrogradabil.