MENIU

Peter Kenyon, victima unei farse la radio

Foto: www.independent.co.uk

Directorul general al clubului Chelsea, Peter Keyon, a fost victima unei farse legate de postul de antrenor al formaţiei londoneze, autorii fiind reporterii unui post de radio din Dublin.

După ce la începutul săptămânii trecute Luiz Felipe Scolari a fost demis de la conducerea tehnică a formaţiei Chelsea, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare, echipa va fi pregătită, până în vară, de olandezul Guus Hiddink, care este şi selecţioner al Rusiei. Chiar dacă pentru moment problema antrenorului s-a rezolvat, oficialii grupării londoneze caută deja tehnicieni care ar putea prelua echipa din vară.

Telefoanele oficialilor de la Chelsea sună continuu, astfel că pentru Peter Kenyon nu a fost tocmai o surpriză să fie contactat de fostul selecţioner al Irlandei, Steve Staunton, dornic să-şi ofere serviciile grupării londoneze. Numai că totul a fost o farsă pusă la cale de reporterii de la FM104, iar înregistrarea a fost făcută publică de ediţia online a tabloidului The Sun.

Înainte de a difuza înregistrarea conversaţiei cu Peter Kenyon, reporterul care s-a dat drept Steve Staunton a povestit că, după ce marţi nu a reuşit să intre în contact cu Kenyon, o zi mai târziu a avut mai mult succes, după numirea lui Guus Hiddink. La începutul discuţiei cu Kenyon, el s-a dat drept impresarul lui Staunton, căruia i-a cedat apoi telefonul.

Falsul Steve Staunton a încercat să-şi facă cea mai bună reclamă posibilă şi a obţinut promisiunea lui Kenyon că va fi inclus pe lista cu variante, cu condiţia să trimită la club un CV. În discuţie au fost atinse şi aspecte financiare, Kenyon asigurându-l pe interlocutorul său că, dacă s-ar ajunge la un acord, ar primi un salariu "considerabil mai mare" decât cel pe care l-a avut ca selecţioner al Irlandei.

Conversaţia a fost întreruptă, însă, brusc de Kenyon, care şi-a dat seama că totul este o farsă în momentul în care de la celălalt capăt al firului a fost întrebat de falsul Staunton dacă va putea merge pe iahtul patronului clubului Chelsea, Roman Abramovici.

Mai multe articole despre:
Chelsea antrenor radio farsă