MENIU

Peste 14.000 de persoane şi-au luat adio de la Daniel Jarque, la stadionul echipei Espanyol Barcelona. VEZI VIDEO!

Foto: www.as.com

Aproximativ 14.000 de persoane s-au perindat, marţi, pe la capela improvizată la stadionul echipei Espanyol Barcelona, pentru a-şi lua adio de la căpitanul Daniel Jarque, decedat sâmbătă, în urma unei crize cardiace suferite în Italia, unde se afla în cantonament împreună cu colegii săi.

Încă de la primele ore ale dimineţii sute de persoane s-au adunat la stadion aşteptând să-i poată aduce un ultim omagiu lui Jarque, al cărui corp neînsufleţit a ajuns la Barcelona în cursul nopţii de luni spre marţi. După ce au aşteptat ore întregi pentru a ajunge la căpătâiul lui Jarque, în jurul orei locale 14.00 porţile s-au deschis şi lumea a mers în linişte lângă teren, unde a fost depus sicriul fostului fotbalist, dispărut la doar 26 de ani, în timp ce vorbea la telefon cu iubita sa, care este însărcinată în 7 luni.

Pentru a primi condoleanţe lângă catafalc nu s-au aflat doar membrii familiei lui Daniel Jarque, ci şi jucătorii de la Espanyol, vizibil afectaţi de moartea colegului lor.

Printre cei care l-au plâns pe căpitan nu s-au numărat doar suporteri ai celor de la Espanyol, ci şi susţinători şi oficiali ai altor echipe din Spania.

Florentino Perez şi Joan Laporta, preşedinţii granzilor Real Madrid şi FC Barcelona, au venit în fruntea delegaţiilor cluburilor lor pentru a prezenta condoleanţe.



Procesiunea a durat aproximativ şase ore, iar paşii suporterilor anonimi s-au intersectat cu cei ai personalităţilor din sport şi nu numai, venite pentru a-i spune adio lui Jarque. Accesul la catafalc s-a făcut pe la poarta 25 a stadionului care foarte probabil va primi numele lui Daniel Jarque, în timp ce la poarta cu numărul cu care a evoluat fotbalistul, 21, sute de lumânări au continuat să ardă în memoria sa, printre numeroase tricouri, steaguri şi fulare cu însemnele clubului Espanyol sau ale altor grupări, depuse de cei veniţi să-l omagieze, printre care s-au numărat şi Marc Crosas (Celtic) sau Sergio Sanchez, fost coleg cu Jarque.

Doliu în fotbalul spaniol! Sute de persoane l-au omagiat pe Jarque

Căpitanul echipei de fotbal Espanyol Barcelona a murit în urma unui atac de cord