MENIU

Pensiunile braşovene au fost ocupate în totalitate, de Paşte

Foto: RTV

E criză, dar nu de Paşte! La pensiunile din judeţul Braşov, locurile de cazare au fost rezervate aproape în totalitate, semn că românii fac orice sacrificiu financiar pentru a se relaxa de Sărbătorile Pascale. Proprietarii de pensiuni s-au pregătit intens pentru întâmpinarea turiştilor cu ouă roşii, friptură la cuptor, drob de miel şi nu în ultimul rând vestiţii cozonaci.

Mâncarea tradiţională a fost una dintre atracţiile zonei Bran-Moeciu.

"De Paşte sunt produse tradiţionale româneşti, produse ale zonei, borş de miel, ouă roşii, cozonac, pască, fritură de miel făcută la cuptor", a declarat Liliana Sumedrea proprietar pensiune.

Locurile de cazare în Bran şi Moeciu, au fost ocupate aproape în totalitate.

De Paşte, trei zile la munte în zona Bran-Moeciu au costat între 80 şi 150 de lei pe zi de persoană în care au fost incluse două mese, dar şi masa festivă. În Poiana Braşov preţurile au pornit de la 160 de lei de persoană un pachet de două nopţi, iar pentru trei nopţi 600 de lei.

În judeţul Buzău, Direcţia de tineret a oferit locuri de cazare pentru Paşte, în centrele de agrement de la Sărata Monteoru, Arbănaşi şi Poiana Pinului.

Pentru o noapte de cazare în taberele buzoiene, tinerii de până în 35 de ani au plătit 40 de lei de persoană, copiii, 37 de lei, iar cei trecuţi de 35 de ani, au scos din buzunare câte 50 de lei de persoană.
Mai multe articole despre:
munte pensiuni cazare vacanţă rezervare Paşte locuri