MENIU

Penelope Cruz s-a logodit

Foto: nj.com

Penelope Cruz şi iubitul ei, actorul spaniol Javier Bardem, s-au logodit. Cuplul intenţionează să ajungă în faţa altarului în viitorul apropiat, potrivit prietenilor celor doi actori.

"Le-au spus prietenilor că au de gând să se căsătorească", au anunţat surse din anturajul cuplului. În luna iulie a acestui an, Penelope Cruz a declarat că nu crede în căsătorie: "Nu ştiu dacă eu cred în căsătorie. Cred în familie, dragoste şi copii. Când voi avea copii, vreau să fac treaba asta foarte bine. Vreau ca ei să reprezinte cel mai reuşit proiect din viaţa mea".

Purtătorii de cuvânt ai celor doi actori nu au confirmat aceste informaţii, iar apropiaţii frumoasei brunete au negat speculaţiile privind sarcina actriţei. Se pare că gurile rele au lansat acest zvon, după ce cuplul a fost văzut ieşind dintr-o clinică de planning familial din Madrid.

Penelope Cruz a primit premiul Oscar în luna februarie a acestui an, pentru rolul din "Vicky Cristina Barcelona", regizat de Woody Allen, în care a jucat alături de iubitul ei, Javier Bardem.