MENIU

Pedrazzini: "Am avut 80% meciul în mână, e o victorie foarte importantă"

Foto: NewsIn

Antrenorul secund al Stelei, Massimo Pedrazzini, a declarat duminică, la finalul meciului câştigat în faţa lui CS Otopeni, că echipa sa a controlat în mare măsură partida de la Ploieşti, chiar dacă a reuşit să marcheze abia spre finalul întâlnirii.

"Ne bucurăm pentru acest succes, mai ales că avenit la sfârşitul meciului. Aşa este în fotbal, şi noi am pierdut multe puncte pe final. Steaua este mereu sub presiune şi trebuie să arătăm că acest nume este unul mare. Am avut 80% meciul în mână, e adevărat nu cu multe ocazii, dar totul a devenit în regulă când am reuşit să marcăm. E o victorie foarte importantă. Încercăm să câştigăm toate meciurile până la final", a spus Pedrazzini.

La rândul său, antrenorul principal al ilfovenilor, Liviu Ciobotariu, invocă ghinionul minutului 90 pe care echipa sa l-a avut în acest sezon: "Sunt dezamăgit, pentru că echipa a jucat bine, dar a venit iar acel minut 90. Parcă suntem abonaţi să primim gol. Este cel de-al patrulea joc în care primim gol în şi după minutul 90. Puteam chiar câştiga acest meci, dar cu acest ghinion care ne omoară, parcă nimic nu se poate face".

Formaţia pregătită de Marius Lăcătuş a învins duminică în deplasare pe CS Otopeni, scor 1-0, printr-un gol marcat în primul minut de prelungiri de Kapetanos, iar după acest rezultat Steaua a acumulat 45 de puncte şi a urcat pe poziţia a 6-a.