MENIU

PD-L: PSD l-a vrut la conducerea Ministerului Turismului pe fratele lui Radu Mazăre

Foto: NewsIn

Prin intermediul unui comunicat dat publicităţii, vineri, democrat-liberalii aduc o veste-şoc. \"Liderii PSD au fost de acord cu înfiinţarea Ministerului Turismului, avându-l în vedere chiar pe fratele lui Radu Mazăre, Alexandru, ca ministru. Acum, aceiaşi lideri s-au sucit şi afirmă că niciodată nu am fi avut nevoie de acest minister\", se arată în comunicat.

Potrivit comunicatului, liderii social-democraţi au probleme complexe, de memorie, de fond şi, în plus, sunt inconsecvenţi şi iresponsabili, populişti şi demagogi.

"Deşi, la fel ca Partidului Democrat-Liberal, au evaluări şi analize care arată suprapopularea şi lipsa de eficienţă a aparatului birocratic de stat, liderii Partidului Social Democrat, tocmai aceia care s-au angajat, prin Programul de guvernare, să rezolve acestă problemă, se arată cei mai mari opozanţi ai măsurilor de reformă pe care România trebuie să le întreprindă în acest palier", reclamă PD-L.

Comunicatul PD-L vorbeşte, de asemenea, despre reforma în domeniul Educaţiei. "Deşi, prin Mircea Geoană, PSD şi-a asumat Pactul pentru Educaţie, voci din acelaşi partid declară că refuză asumarea răspunderii Guvernului pe pachetul de legi ale Educaţiei care ar pune în practică prevederile pactului ce se bucură de o largă susţinere politică, profesională şi socială". 

Citeşte şi... Alexandru Mazăre: Fratele meu nu a venit la Bucureşti să spună că eu vreau Ministerul Turismului