MENIU

Patru sculptori au ridicat o lucrare din nisip, în memoria lui Michael Jackson

Foto: Realitatea TV

Patru sculptori în nisip şi-au dat întâlnire în capitala Germaniei pentru o lucrare grandioasă, în memoria lui Michael Jackson. Acesta este expus într-un centru comercial din centrul Berlinului.

Memorialul Regelui muzicii pop este realizat din 200 de tone de nisip şi va avea o înălţime de cinci metri. Liderul echipei de sculptori speră ca la final lucrarea să reflecte mai multe perioade din cariera lui Michael Jackson.

Lucrarea va fi finalizată pe 30 iulie şi va rămâne expusă în centrul comercial timp de un an. Între timp, fanii lui Michael Jackson au ocazia să pătrundă şi mai mult în viaţa sa de familie. Site-ul News of the World a publicat o serie de fotografii inedite din albumul personal al artisului.

O parte dintre ele sunt de la aniversarea lui Prince, fiul cel mare al lui Michael. Altele îi surprind în ipostaza de ginere şi mireasă pe Prince şi sora lui mai mică Paris. În acelaşi album apare şi o fotografie inedită cu fostul preşedinte american Bill Clinton ţinându-l în braţe pe mezinul familiei, Blanket.

Mai multe articole despre:
Germania Michael Jackson poze statuie pop memorial