MENIU

Patru membri ai clanului Geamănu au primit mandate de arestare pentru trafic de droguri

Foto: NewsIn

Tribunalul Bucureşti a emis, joi seara, mandate de arestare pentru 29 de zile, pe numele a 10 din cele 11 persoane reţinute, în data de 9 aprilie, de către procurorii DIICOT şi poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog, pentru trafic de droguri. Printre cei arestaţi se află şi câţiva membri ai clanul Geamănu

Cei patru fac parte din gruparea acuzată că i-ar fi furat maşina lui Gigi Becali. Potrivit anchetatorilor, oamenii lui Sandu Geamănu, împreună cu alţi şapte membri ai clanului Boja din Bucureşti, au pus monopol şi pe piaţa narcoticelor din nordul Capitalei.

Gruparea era filată de mai bine de şase luni de ofiţerii antidrog din Bucureşti. Joi au făcut nouă descinderi simultane în Bucureşti, Ilfov şi Dâmboviţa la locuinţele suspecţilor.

11 persoane au fost reţinute. Patru dintre aceştia sunt membrii ai clanului Geamănu, aceeaşi grupare acuzată de Gigi Becali că i-ar fi furat maşina.

Unul dintre suspecţii de trafic de droguri avea la el un pistol cu glonţ de tipul celor folosite în al Doilea Război Mondial. Drogurile erau venite pe filiera Afganistan, Turcia Bucureşti.

Mai multe articole despre:
droguri clan descindere Sandu Geamănu