MENIU

Paszkany: "Conceicao rămâne, dar la iarnă voi schimba o mare parte din lot"

Foto: NewsIn

Arpad Paszkany, patronul CFR-ului, l-a confirmat luni în funcţie pe antrenorul Toni Conceicao, dar i-a criticat pe jucătorii grupării din Gruia, după semi-eşecul de la Alba-Iulia, 1-1 cu Unirea. Paszkany a anunţat că în perioada de iarnă mai mulţi jucători vor părăsi lotul CFR-ului.

"Echipa m-a necăjit foarte tare în acest weekend, unii jucători ar trebui să dea ei bani pentru ceea ce joacă. La iarnă voi schimba o mare parte din lot, unii vor pleca şi vor veni alţii care să joace cu inima. Vă spun sincer că în acest moment nu mă gândesc să îl schimb pe Conceicao, treaba lui este să ducă jucătorii până la careul de 16 metri. Fotbaliştilor care nu joacă nimic le vor întârzia mult salariile", a declarat Paszkany, pentru "ProSport".

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, în deplasare, în etapa a 12-a, cu Unirea Alba Iulia, gruparea clujeană fiind egalată în ultimul minut de joc. După 12 etape, CFR e pe primul loc în Liga I, la egalitate cu Rapid, Steaua şi FC Vaslui, toate cu câte 22 de puncte.
Mai multe articole despre:
CFR Cluj iarnă schimbare lot Antonio Conceicao