MENIU

Pasagerii unei curse Paris - Bucureşti au fost blocaţi pe aeroportul Beauvais

Foto: comunicatedepresa.ro

Pasagerii zborului JOR 106 al companiei Blue Air au fost blocaţi pe aeroportul Beauvais din Paris. Cursa a fost amânată cu aproximativ patru ore din cauza unei defecţiuni tehnice a aparatului de zbor. Un alt avion al companiei, plecat din Bucureşti imediat ce s-a anunţat defecţiunea primului aparat, a aterizat pe aeroportul parizian, iar pasagerii s-au îmbarcat, cu o întârziere de patru ore, cu destinaţia Bucureşti.

Zborul către Bucureşti ar fi trebuit să plece la ora 18.30, ora locală (19.30 - ora României), de pe Aeroportul Beauvais din Paris, dar pasagerii au fost anunţaţi că îmbarcarea se amână din cauza unor probleme tehnice.

"Comandantul a sesizat o problemă tehnică şi a dispus ca aeronava să nu decoleze. Compania a trimis o altă aeronavă de la Bucureşti la Beauvais, care va ateriza peste aproximativ 4-5 ore" (aeronava a aterizat pe aeroportul din Paris în jurul orei 22.00, ora locală - n. red.), ne-au declarat reprezentanţii Blue Air.

Avionul de la Bucureşti a ajuns pe Aeroportul Beauvais din Paris, iar pasagerii s-au îmbarcat la bordul acestuia cu destinaţia Bucureşti, în jurul orei 22.30, ora locală.

Cu avionul de la Bucureşti a ajuns o echipă tehnică de specialişti, pentru a identifica şi a repara problema tehnică a aparatului care s-a defectat înaintea decolării de pe Aeroportul Beauvais.

Pasagerii de pe Aeroportul Beauvais au fost înştiinţaţi de aceasă întârziere şi au fost ţinuţi la curent de evoluţia situaţiei, a precizat sursa citată.De asemena pasagerii au primit vouchere din partea Blue Air.

Mai multe articole despre:
aeroport defecţiune întârziere Blue Air