MENIU

Pasagerii cursei Tarom cu probleme la straturile de geam ale cabinei au ajuns la Tenerife

foto: aeroporto.fvg.it

Pasagerii cursei Tarom cu probleme la straturile de geam ale cabinei au ajuns vineri la Tenerife, după ce în noaptea de joi spre vineri au fost cazaţi la hotel costul fiind achitat de compania Tarom, a anunţat operatorul aerian.

"Pasagerii cursei Tarom, RO7443, Bucureşti - Tenerife, din data de 18 iunie, care şi-au întrerupt călătoria spre destinaţie şi se află de ieri (joi-n.r.) în Madrid, ca urmare a unei probleme minore care a apărut la unul dintre straturile de geam ale cabinei, au decolat astăzi (vineri-n.r.) la bordul unei aeronave Tarom", potrivit reprezentanţilor companiei aeriene.

Pe timpul aşteptării pasagerii au fost cazaţi la hotel, costul fiind achitat de Tarom, şi au fost în permanenţă asistaţi de reprezentanţii companiei la Madrid. Nici unul dintre angajaţii Tarom nu a părăsit aeroportul timp de 24 de ore, până la remedierea defecţiunii apărute la aeronavă, şi pentru a se asigura, împreună cu agentul de handling, că pasagerii primesc cea mai bună asistenţă posibilă pe durata aşteptării lor la Madrid.

Cea de-a doua aeronavă Tarom care trebuia să transporte joi seara pasagerii de la Madrid la Tenerife a avut aceleaşi probleme ca şi prima, adică la aterizarea pe aeroportul din Madrid s-a constat că are geamul fisurat, declara pentru NewsIn, Ioana Boca, purtător de cuvânt al Tarom

Aeronava Airbus A310 nu a plecat din Bucureşti cu geamul fisurat. La aterizare pe Aeroprotul din Madrid s-a constat  geamul fisurat ca şi la prima aeronavă şi compania a luat decizia ca cei 200 de pasageri să fie cazaţi peste noapte la hotel.

Putătorul de cuvânt al companiei Ioana Boca a precizat  joi pentru NewsIn că este un caz neobişnuit ca de două ori să se întâmple aceeaşi defecţiune tehnică la aeronavele companie.

O aeronavă Tarom, cu 200 de persoane la bord, care efectua o cursă pe ruta Bucureşti-Tenerife, a aterizat de urgenţă la Madrid din cauza unei fisuri la geam.

Asemenea cazuri au mai avut loc în februarie 2007, când 22 de aeronave au raportat fisuri ale geamului cabinei piloţilor, incidentele având loc în zona aeroportului Denver, Statele Unite ale Americii. 

Mai multe articole despre:
Tarom Madrid pasageri calatorie Tenerife cabină geam