MENIU

Parlamentarii au renunţat la vacanţă pentru Ridzi, Udrea şi Tăriceanu

Foto: Realitatea TV
Parlamentarii au venit la muncă îmbrăcaţi lejer.

Sesiune de foc la Parlament! Ţinutele de vară şi bronzul, mai degrabă din ţări exotice, au fost purtate cu mare artă de toţi parlamentarii. Supăraţi însă, nevoie mare, pentru că Monica Iacob Ridzi, Călin Popescu Tăriceanu şi Elena Udrea le-au stricat vacanţa.

Palatul Parlamentului a răsunat de întâmpinări zgomotoase şi pupături prieteneşti. Veneau oamenii din vacanţe. Obligaţi-forţaţi deputaţii s-au întors la muncă: bronzaţi şi îmbrăcaţi lejer. Doamnele din politică însă au strălucit la capitolul ţinută. Rochiţe vaporoase, cu imprimeuri albe şi accesorii şic.

Domnii în schimb au renunţat la cravată şi au defilat prin sala de plen cu sacourile pe umăr. Vedetele şedinţei extraordinare au fost Elena Udrea şi Monica Iacob Ridzi. La trânta cu munca, deputaţii s-au declarat înfrânţi. Doborât şi el de dezbaterile interminabile, fostul premier a dat gata o tabletă de ciocolată.

Unde mai pui că pe lângă plictiseală, mai era şi disconfortul unei vacanţe întrerupte brusc. În fine, cu chiu cu vai ordinea de zi a fost bifată în registrul marilor realizări.

Mai multe articole despre:
parlament senatori deputaţi vacanţă sesiune ţinute