MENIU

Pandurii Tg Jiu a obţinut un punct pe terenul campioanei CFR Cluj

Foto: www.cfr1907.ro

Pandurii Tg. Jiu a obţinut un egal pe terenul campionanei CFR Cluj, scor 1-1, într-un meci din cadrul etapei a 33-a a Ligii I.

Gorjenii lui Cârţu au început surprinzător de bine meciul, dominând prima repriză pe terenul campioanei. Prima ocazie a venit în urma unei faze personale superbă creată de Raskovic (8'), care a depăşit tot ce a întâlnit în cale, a trecut şi de Claro însă şutul său, deviat uşor de portar, a trecut pe lângă poartă.

În minutul 32 Martinovic a deschis scorul cu o lovitură de cap la colţul lung de lângă Viera, după un corner de pe partea stânga a gorjenilor bătut la prima bară.

Văzându-se conduşi în faţa propriilor suporteri, clujenii au sporit brusc turaţia motoarelor, şi cu 5 minute înainte de pauză au transformat în gol prima ocazie la poarta lui Stanca. Yssouf Kone a scăpat singur spre poartă pe contraatac, dintr-o poziţie suspectă de offside, învingându-l pe portarul advers cu un şut din 17 metri, mingea atingând uşor transversala înainte de a intra în plasă.

Finalul de meci a fost unul extrem de tensionat, cu o echipă a CFR-ului atacând în disperare în căutarea golului victoriei, în timp ce Pandurii au sperat să prindă un contraatac norocos prin care să puncteze. Ruiz (87'), Viera (90') şi Tony (92') şi-au trecut în cont fiecare câte o ocazie, însă Stanca a fost un adevarat înger păzitor între buturi.

Caseta tehnică:

CFR CLUJ - PANDURII TÂRGU JIU 1-1 (Kone 40 / Martinovic 32)

CFR Cluj: Nuno Claro - Tony, Alcantara, Viera, Panin - Dani, Peralta (Ruiz 59) - Dubarbier, Mara (Deac 34), Culio - Y. Kone. Antrenor: Antonio Conceicao.

Pandurii: Stanca - Popete, Chibulcutean, Martinovic, Cardoso - Stângă - Vasilache (Pârvu 79), Tiago (Tilincă 57), Murgan, Grecu - Raskovic (Arrieta 72). Antrenor: Sorin Cârţu.

Cartonaşe galbene: Culio 80 / Grecu 45, Murgan 60, Stanca 83, Popete 90

Arbitri: Florin Ghimbăşan - Dragoş Iliescu, Adrian Ghinguleac;

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu; Spectatori: 3.000


În urma acestui rezultat, CFR Cluj a acumulat 59 de puncte şi rămâne pe locul 4 în clasamentul Ligii I, asigurându-şi calificarea în Liga Europa. În schimb, formaţia gorjeană are 40 de puncte şi se află pe 11, la o singură poziţie distanţă de obiectivul propus.

Vezi cum s-a desfăşurat partida CFR Cluj - Pandurii Tg.Jiu, scor 1-1 

Mai multe articole despre:
Liga I CFR Cluj etapa a 33-a Pandurii Tg Jiu