MENIU

Pandurii, o nucă mai tare decât Rangers pentru Unirea Urziceni

Foto: NewsIn

La câteva zile după ce a uimit Europa cu victoria cu 4-1 din meciul cu Rangers, din Liga Campionilor, Unirea Urziceni nu a reuşit să se impună în faţa Pandurilor, la Târgu Jiu, în etapa a 11-a din Liga I.

Într-o formă nu tocmai bună în ultimele meciuri, Pandurii s-au aşezat bine în teren şi nu le-au permis prea multe oaspeţilor, care au încercat poarta mai mult cu şuturi de la distanţă, însă fără succes.

Ialomiţenii au cerut două penalty-uri în debutul partidei, însă centralul Augustus Constantin nu a acordat nimic. Jocul a fost unul destul de tensionat, cu intrări la limita regulamentului şi de o parte şi de alta. Spiritele s-au inflamat însă pe bancă, unde antrenorul gorjenilor, Sorin Cârţu, şi managerul general al Unirii, Mihai Stoica, au fost la un pas de o încăierare, dar au fost potoliţi în cele din urmă de arbitru.

Ocaziile importante au lipsit până la pauză, dar şi în partea secundă, însă ritmul de joc a fost unul alert. Dacă gorjenii nu au expediat niciun şut pe spaţiul porţii lui Daniel Tudor, toate baloanele ratând ţinta, dincolo Răzvan Stanca a reţinut cu siguranţă fiecare şut al elevilor lui Dan Petrescu şi în minutul 74 a respins in extremis o execuţie spectaculoasă a lui Onofraş.

Unirea nu a reuşit să îşi confirme statutul de favorită nici în superioritate numerică, după ce, în minutul 84, Alexandru Păcurar a fost eliminat de pe teren pentru cumul de cartonaşe galbene.

Pentru ialomiţeni, meciul de la Târgu Jiu este al treilea fără victorie în Liga I, după 0-0 cu Gaz Metan Mediaş şi 1-2 cu FC Vaslui.

CASETA TEHNICĂ:

PANDURII TÂRGU JIU - UNIREA URZICENI 0-0

Pandurii: Stanca - Rusu, Martinovici, Chibulcutean, Cardoso - Hidişan (Câju 90), Stângă, Murgan, Păcurar - Dedu (Stromajer 64), Raskovic (Grecu 78). Antrenor: Sorin Cârţu

Unirea Urziceni: Tudor - Epaminonda Nicu, Galamaz, Bruno Fernandez, Brandan - Varga (Onofraş 65), D. Todoran (L. Marinescu 46), S. Paraschiv (Bilaşco 88), S. Frunză - T. Bălan, Dănălache. Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Păcurar 8, 84, Martinovici 11, Raskovic 25, Rusu 49 /Varga 22, Todoran 41, Dănălache 83, Onograş 90+1

Cartonaş roşu: Păcurar 84

Arbitri: Augustus Constantin - Aurel Oniţa, Ionel Popa

Stadion: Municipal; Spectatori: 4500


Vezi aici cum s-a desfăşurat partida Pandurii - Unirea Urziceni, scor 0-0.