MENIU

Pachetele turistice pentru Paşte nu s-au ieftinit anul acesta, în comparaţie cu anii precedenţi

Foto: just-tenerife.com

Se apropie Paştele şi agenţiile de turism au pregătit ofertele. Criza economică nu a avut însă niciun efect asupra turismului. Peţurile sejururilor oferite de agenţi nu au scăzut deloc, comparativ cu anii trecuţi.

Cei care vor să asiste la slujba de înviere în Sighişoara, vor plăti 120 de euro pentru trei nopţi de cazare, la o pensiune de 3 margarete. În Predeal, pentru aceleaşi condiţii, vor scoate din buzunar ceva mai puţini bani: 90 de euro.

Nu lipsesc nici ofertele pentru Litoral. De Paşte, trei nopţi în Neptun, la un hotel de 3 stele, costă 115 euro. Şi ofertele pentru destinaţiile externe ne fac cu ochiul. Cei care preferă să meargă în pelerinaj în Ţara Sfântă, vor plăti 400 de euro pentru 4 nopţi de cazare în Ierusalim, la un hotel de 4 stele. Noaptea de înviere în catedrala Sfântul Petru din Roma costă 450 de euro. Aproape dublu vor plăti cei care vor opta pentru catedrala Sfantul Patrick din New York. Ambele ofertele sunt valabile pentru o cazare de 4 nopţi, la un hotel de 4 stele.

800 de euro costă şi o vacanţă exotică de patru zile în Tenerife, în aceleaşi condiţii. Dacă preţul e prea mare, puteţi alege Tunisia, în schimbul sumei de 230 de euro, sau Egiptul, pentru 380 de euro. Hotelierii spun că în ciuda crizei financiare, pachetele turistice pentru Paşte nu s-au ieftinit anul acesta, în comparaţie cu anii precedenţi.

 

Mai multe articole despre:
vacanţă Paşte agenţii de turism