MENIU

Pachetele turistice pentru litoral, cumpărate la început de an, sunt cu 30% mai ieftine

Foto:traveltourism.ro

Preţuri cu până la 30% mai mici la cazare pe litoralul românesc. Aceasta este oferta hotelierilor şi agenţilor de turism, însă numai pentru cei care cumpără acum pentru la vară. Pachetele turistice au fost deja puse în vânzare, iar clienţii nu au întârziat să apară.

Agenţii de turism şi hotelierii de pe litoral au gasit metoda prin care să îşi păstreze departe afacerile de criza financiară: sistemul early-booking, existent deja în Europa de mai bine de 40 de ani.

Sistemul rezervărilor din timp, propus de Asociaţia Naţională a Agenţilor de Turism prevede reduceri cu până la 30% a preţurilor de cazare din ofertele deja existente.

La un hotel de 3 stele un pachet costă acum 1500 de lei, urmând ca în următoarele luni pachetul să ajungă până la 2.000 pentru două persoane.

''Hotelierii vor înţelege necesitatea încasării de bani în avans fără să apeleze la bănci pentru a-şi finanţa afacerile", a precizat Cristian Bărhălescu, director agenţie de turism.

Fiecare hotelier aplică însă propria strategie.

"Oferta pentru acest program este de 10 locuri, putem să alocăm doar 10 locuri", informează Iolanda Nanu, managerul unui hotel de pe litoral. 

Chiar dacă până acum au vândut, anticipat, doar câteva zeci de locuri de cazare, agenţii de turism susţin că în următoarele două luni numărul clienţilor va fi mult mai mare.

Mai multe articole despre:
turism hotel litoral oferta