MENIU

Oţelul Galaţi - Minyor Pernik, scor 0-1, într-un amical disputat în Slovenia

Foto: minyor-pk.com

Echipa Oţelul Galaţi a fost învinsă marţi seară, cu scorul de 1-0, de gruparea Minyor Pernik, din prima ligă bulgară, într-un meci amical disputat în cadrul stagiului de pregătire din Slovenia.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de bulgarul Gospodinov (50).

Antrenorul Dorinel Munteanu a folosit următoarea formulă de start: Kolev - Cârjă, Sg. Costin, Sârghi, Ilie - Neagoie, Giurgiu - Ibeh, Axente, Pătraş - Matei. Pe parcursul jocului au mai intrat pe teren Râpă, David, Perendija, Siminic, Mojsov, Iorga, Golocevac, Antal, Sălăgean, Pena şi N'Kongue.

"Am pierdut jocul pe o greşeală de apărare, lucru care ni se întâmplă destul de des. Este posibil să fie vorba de un blocaj psihic la jucători. Trebuie să analizez jocul şi să văd exact unde s-a greşit. Ajungem uşor în faţa porţii, dar nu marcăm şi, pe deasupra, luăm şi goluri uşor", a spus Dorinel Munteanu, care speră ca minusurile din jocul formaţiei gălăţene să fie remediate până la primul meci oficial.

Oţelul a înregistrat a doua înfrângere consecutivă din Slovenia, după ce şi luni a cedat în faţa formaţiei poloneze WKS Slask Wroclaw, scor 0-2. În precedentele partide, gălăţenii înregistraseră trei rezultate de egalitate, cu Astra Ploieşti, scor 1-1, cu Gornik Lezna (Polonia 2), scor 2-2, şi cu Slavia Sofia, scor 1-1.
Mai multe articole despre:
Oţelul Galaţi amical pregătire