MENIU

Șosea blocată în Pipera. Zeci de familii, izolate

Zeci de familii din Pipera s-au trezit izolate, peste noapte, din cauza lucrărilor de reabilitare a drumului! Primăria Voluntari a distrus şoseaua de acces, culmea, pentru a construi un drum modern. Dar din cauza frigului a sistat lucrările, iar acum zeci de familii sunt rupte de lume. 

Şoseaua Pipera-Tunari, numărul 114-118. Primăria Voluntari a demarat în 2014 lucrările de reabilitare a şoselei şi lărgire a acesteia de la două la patru benzi. S-a săpat, practic o groapă uriaşă, iar pentru fiecare casă şi fiecare alee s-a construit un mic pod de pământ, pentru acces auto. Oamenii care locuiesc însă la numărul 114, s-au trezit într-o dimineaţă că firma de construcţii, sau primăria, l-a dărâmat. Astfel, pur şi simplu au fost rupţi de lume.

Degeaba au mers oamenii la primăria Voluntari şi s-au plâns că nu mai au pe unde intra şi ieşi din curte. Autorităţile locale i-au ignorat complet. Mai grav e că şi lucrările sunt ignorate. Cu toate că numeroase utilaje au fost aduse în zonă, aşa cum se vede în imagini, acestea sunt parcate şi nimeni nu lucrează la drum.

Realitatea TV a încercat să îl contacteze pe primarul Florentin Pandele, dar acesta nu a fost de găsit şi nici primăria Voluntari nu a explicat de ce a fost dărâmată singura cale de acces.

Mai multe articole despre:
Pipera lucrari pipera drum blocat pipera