MENIU

Orban, către Băsescu: Nici târâş nu te primim, du-te pe mare!

Foto: NewsIn

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a răspuns, miercuri, ofertei făcute de Traian Băsescu pentru un pentru un Guvern PD-L - PNL: chiar dacă Băsescu ar veni în genunchi în faţa liberalilor, aceştia nu l-ar mai primi.

Orban şi-a formulat răspunsul la oferta şefului statului sub forma unei alegorii. "Înainte de căsătorie, pe matrimoniale, vine un tânăr şi se prezintă, îşi pune o poză de acum 20 de ani, zice că e frumos, că are avere, că nu bea, că nu e brutal, că nu se duce cu altele. După ce acceptă fata să se mărite cu el, vede că de fapt e urât, n-are bani sau puţinii bani pe care îi are îi bea repede, îşi bate nevasta, se duce la altele, îşi bârfeşte nevasta la toţi vecinii şi intentează actele de divorţ. În situaţia asta este Traian Băsescu faţă de PNL", a susţinut Orban.

"L-am primit în casă, l-am luat de pe stradă, unde era în pericol de a se întoarce pe mare, ne-a bătut, ne-a furat, ne-a bârfit şi acum vine cu tupeu la noi să ne întrebe dacă nu vrem să-l mai primim o dată. Ca în filmul şi cântecul acela:"În genunchi mă întorc la tine". Şi dacă ar veni Băsescu să spună în genunchi
Mai multe articole despre:
PNL Traian Băsescu Crin Antonescu Ludovic Orban PD-L