MENIU

Oprescu: Vanghelie e bântuit de viziuni extatice, tip Apostol Bologa

Oprescu a discutat cu prefectul Bucureştiului pe acest subiect

Sorin Oprescu ştie intenţia lui Marian Vanghelie de a-l suspenda în cazul în care Mircea Geoană câştigă alegerile prezidenţiale. Oprescu speră să nu se ajungă aici, dar, oricum, este pregătit de ripostă.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a confirmat intenţia Primarului sectorului 5, Marian Vanghelie, de a-l suspenda. Oprescu a mărturist că îl cunosşte foarte bine pe Vaghelie şi că ştie cum îi poate riposta. \"Primarul de la sctorul 5 este bântuit de viziuni extatice, tip Apostol Bologa. Chestiunea stă în felul următor: eu le-am atras atenţia respectos că, dacă încearcă cu sistemul acesta mârlănesc, îi cunosc foarte bine şi ştiu foarte bine ce trebuie să fac\", a declarat Oprescu care a spus că a aflat de la prefect că \"se făceau presiuni pentru viitor\".

Oprescu a explicat că o astfel de hotărâre poate fi atacată în justiţie iar apoi trebuie organizat un referendum local pentru validarea sau invalidarea sa.

Despre casetele \"compromiţătoare\" pe care candidaţii la diverse funcţii pretind că le au despre contracandidaţii lor, Oprescu a povestit că a avut parte de o astfel de experienţă. \"Acum câţiva ani au venit şi la mine cu o astfel de casetă şi eu am refuzat să o iau. Apoi i-am spus contracandidatului meu şi mi-a spus foarte bine că nu ai luat-o că defiecare dată când sunt alegeri băieţii vin cu caseta aia. Oricum, personajul nu apărea în filmare\", şi-a amintit edilul Capitalei care a adăugat că o astfel de filmare costă între 100.000 şi 500.000 de euro.