MENIU

Oprescu: Aproape tot electoratul lui Geoană, dacă acesta nu va intra în turul doi, vine spre mine

Foto: NewsIn

Candidatul independent la funcţia de preşedinte, Sorin Oprescu, a declarat, într-o conferinţă de presă la Caracal, că aproape tot electoratul lui Mircea Geoană, dacă acesta nu va intra în turul doi, va veni înspre el.

"Am fost colegi 15 ani, iar acest lucru nu se poate uita. Mintea şi inima mea au fost în PSD. Am fost şi rămân un om de stânga. Acesta este şi motivul pentru care unele idei ale mele sunt catalogate a fi de stânga. Principiul legat de pensia unică vă sună a principiu de stânga din acest motiv", a spus Oprescu.

Sorin Oprescu a declarat, cu două ore înainte de conferinţă, că 88% din electoratul său, în cazul în care nu va intra în turul doi, se va îndrepta, potrivit studiilor făcute de echipa sa, spre Traian Băsescu. El a mai precizat că, în ceea ce priveşte electoratul lui Crin Antonescu, în mare parte acesta îl va susţine pe Mircea Geoană în cazul în care în turul doi se vor întâlni liderul social-democrat şi Traian Băsescu.

Oprescu a spus că, deşi va merge în turul doi la vot, nu-i va acorda încrederea nici lui Traian Băsescu şi nici lui Mircea Geoană, ba mai mult, a afirmat că nu va ieşi să spună electoratului său pe cine să susţină, pentru că electoratul simte ce este mai bine pentru el.