MENIU

Ogăraru: "Vreau să mă întorc la Ajax cu medalia de campion la gât"

Foto: NewsIn

Fundaşul Stelei, George Ogăraru, a declarat marţi că îşi doreşte ca la finalul perioadei în care împrumutul său la gruparea din Ghencea va expira, să-şi aducă aportul la cucerirea celui de-al 24-lea titlu din palmaresul roş-albaştrilor, informează site-ul oficial al clubului.

"Personal, consider că trebuie să te motivezi la maximum întotdeauna, dacă doreşti să-ţi îndeplineşti obiectivele. Ce motivaţie mai mare poţi avea ca fotbalist român decât să obţii titlul de campion şi să te califici în UEFA Champions League. Îmi doresc foarte mult să câştig campionatul, deoarece vreau să plec înapoi la Ajax cu medalia de gât", a spus Ogăraru.

Ogăraru a apreciat că Unirea Urziceni poate fi cea de-a doua formaţie din provincie care poate cuceri titlul, după ce CFR Cluj a reuşit acest lucru în ediţia 2007/2008: "Lupta pentru titlu în acest sezon va include mai multe echipe decât până acum. Cei de la Urziceni merită apreciaţi pentru ceea ce au făcut până acum, iar Timişoara este o echipă foarte puternică. Aşa cum CFR a fost surpriza sezonului trecut, aşa poate să ne surprindă Unirea în acest an".

Cea de-a doua zi de antrenamente din cantonamentul Stelei la Oliva Nova a început cu o şedinţă de pregătire de dimineaţă, programată în jurul orei 10:00. Jucătorii au fost împărţiţi în două grupe, care au lucrat în sala de forţă, respectiv pe terenul de antrenament. Antrenamentul a constat doar din exerciţii de acumulare, fără jocuri cu mingea.

Steliştii au mai efectuat un antrenament şi marţi după-amiază.

Fundaşul dreapta al roş-albaştrilor a fost transferat în 2006 de la Steaua la Ajax Amsterdam. Ogăraru a revenit de la Ajax la Steaua pe data de 31 august 2008, fiind împrumutat pentru tot sezonul 2008/2009.

Mai multe articole despre:
Steaua campion George Ogăraru