MENIU

Ogăraru: Vreau înapoi la Steaua!

De la Steaua, Ogăraru are şansa reîntoarcerii la naţională

Departe de primul 11 la Ajax, fundaşul îşi doreşte reîntoarcerea grabnică în Ghencea, unde ar acoperi plecarea lui Golanski.

Umilinţa suportată de Ogăraru după partida retur a Ajaxului la Timişoara a fost lovitura de graţie: lămurit că nu va mai prinde primul 11 al lăncierilor, românul se gândeşte să accepte oferta finanţatorului stelist Gigi Becali.

\"E adevărat că m-a sunat domnul Becali şi mi-a oferit cât a spus. Deocamdată, nici nu s-a deschis perioada de transferuri, a fost o primă rundă de discuţii. Normal, mi-aş dori să revin şi să joc din nou la Steaua, la echipa la care ţin cel mai mult. De aici, aş fi şi mai aproape de naţională\", a afirmat Ogăraru pentru ziarul Click. Luni, Gigi Becali anunţase că i-a făcut o ofertă fotbalistului.

\"Am vorbit cu George şi i-am zis că-i ofer câte 10.000 de euro pe lună drept salariu. Dacă luăm campionatul, îi mai adaug lunar încă cinci mii de euro. A rămas să îmi dea un răspuns mâine (n.r. - astăzi). La el e o problemă de salariu, pentru că eu i-am zis că acum la Steaua nu mai sunt banii dinainte\", spusese Becali.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali George Ogăraru Ajax Amsterdam