MENIU

Ogăraru: Am suferit multe dezamăgiri şi îmi pare rău că nu am putut oferi fanilor ceea ce merită

Foto: NewsIn

George Ogăraru a declarat după finalul campionatului că acest sezon a fost unul nefast pentru Steaua şi pleacă din Ghencea cu regretul că nu a putut ajuta mai mult gruparea roş-albastră şi nu le-a oferit suporterilor mai multe bucurii, informează joi site-ul oficial al fundaşului.

"Îmi este foarte greu să scriu aceste rânduri, mai ales când mă gândesc la faptul că este pentru ultima oară când fac asta din postura de fotbalist al Stelei. Am sperat ca acest ultim meci, de la Urziceni, să se decidă dacă Steaua va fi campioană sau nu, nicidecum dacă vom prinde un loc în Liga Europa. Nu îmi pot scoate din inimă regretul că nu am ajutat mai mult această echipă şi nu am putut oferi suporterilor ceea ce îşi doreau. Sper ca în sezonul viitor Steaua să câştige eventul şi astfel să şteargă urmele lăsate de acest eşec", a spus Ogăraru.

Jucătorul a adăugat că ar fi fost şi mai dezamăgit dacă Steaua nu ar fi prins un loc în cupele europene, iar el nu ar fi putut să îşi ia rămas bun de la suporteri aşa cum se cuvine, pe terenul de fotbal. "Îi mulţumescu lui Dumnezeu că s-a terminat cu bine, pentru că El le aranjează pe toate, oricât s-at împotrivi G sau Y. Le mulţumesc suporterilor din tot sufletul că au fost alături de mine şi le transmit că îi iubesc", a încheiat fotbalistul.

George Ogăraru este jucătorului formaţiei olandeze Ajax Amsterdam, dar în acest sezon a fost împrumutat la Steaua echipa de la care a plecat prina dată în Olanda. La finalul acestui sezon el va reveni la formaţia batavă.
Fundaşul a fost folosit de antrenorii Stelei în 20 de meciuri în actuala ediţie a Ligii I, timp în care nu a reuşit să marcheze niciun gol şi a primit 8 cartonaşe galbene.

Steaua a remizat miercuri seară cu Unirea Urziceni, scor 1-1, şi, profitând de rezultatele formaţiilor Universitatea Craiova (0-1 cu FC Vaslui) şi Rapid (2-2 cu Poli Iaşi), a terminat campionatul pe locul 6, cu 56 de puncte şi va evolua în preliminariile Ligii Europa.
Mai multe articole despre:
Steaua Liga I George Ogăraru