MENIU

Oficial: Tribunalul Federal Elveţian a suspendat până la finalul acestui an decizia TAS în cazul Mutu

Foto: www.violanews.com

Balon de oxigen pentru Mutu. Tribunalul federal elveţian a suspendat, până la finalul anului, sentinţa TAS prin care atacantul român era obligat să plătească o amendă de peste 17 milioane de euro lui Chelsea, pentru scandalul "Cocaina". Deocamdată, Mutu nu tebuie să scoată niciun ban din buzunar.

Potrivit presei elveţiene, tribunalul federal a acceptat recursul înaintat de avocaţii lui Mutu la decizia TAS. Informaţia a fost de altfel anticipată de impresarul Victor Becali, într-o declaraţie de la începutul acestei luni.

În urma deciziei oficiale a Tribunalului Elveţian, vestea bună pentru jucătorul român e că, deocamdată, nu va trebui să plătească niciun ban.

TAS a anunţat, la 31 iulie, că a respins memoriul prin care Adrian Mutu contesta decizia FIFA din 7 mai 2008, prin care i se impunea să plătească grupării Chelsea despăgubiri în valoare de 17 milioane de euro. Englezii au cerut daune de la Mutu după ce i-au desfăcut unilateral contractul, ca urmare a faptului că internaţionalul român a fost depistat pozitiv cu cocaină, în octombrie 2004.

Pe 11 septembrie, avocaţii lui Adrian Mutu, legitimat în prezent la Fiorentina, au depus recurs la Tribunalul Federal Elveţian, invocând vicii de procedură în decizia TAS.

Mai multe articole despre:
amendă Mutu suspendare tribunal TAS elveţian amendare