MENIU

Octupleţii din Los Angeles vor fi subiectul unui reality-show, pentru 250.000 de dolari

Foto: inquisitr.com

Deja celebri în toată lumea, octupleţii din Los Angeles vor deveni vedete de televiziune. Nadya Suleman, mama micuţilor de şase luni, a semnat un contract cu o casă de producţie pentru realizarea unui reality-show.

Potrivit Los Angeles Times, copiii vor participa, timp de trei ani, la un spectacol de televiziune pentru care vor încasa 250.000 dolari. În total, micuţii nu vor participa la filmări decât aproximativ două luni, în cei trei ani de reality-show.

Pentru reality-show, octupleţii şi cei şase fraţi ai lor vor primi 125.000 de dolari pentru 36 de zile de filmare, în primul an, 75.000 de dolari pentru 21 de zile, în cel de-al doilea an, şi 50.000 de dolari pentru 14 zile de filmare, în ultimul an contractat. Cei 14 copii, dintre care cel mai mare este în vârstă de opt ani, nu vor putea beneficia de banii câştigaţi din filmări decât după împlinirea vârstei de 18 ani, conform contractului, care necesită aprobarea unui judecător

Nadya Suleman, de 33 de ani, a născut octupleţi, pe 26 ianuarie, după o procedură de inseminare artificială. Cazul a stârnit controverse la nivel naţional în Statele Unite, când s-a aflat că femeia este necăsătorită, şomeră şi mai avea alţi şase copii, concepuţi tot prin inseminare artificială.

Nadya Suleman a născut pe 26 ianuarie şase băieţi şi două fetiţe. Cei opt copii s-au născut prin cezariană la un spital din Bellflower, în apropiere de Los Angeles, iar naşterea a mobilizat 46 de membri ai personalului medical şi au fost necesare patru săli pentru naşteri.

Medicii au declarat că este a doua naştere de octupleţi în viaţă din istoria medicinei americane şi, dacă vor supravieţui toţi, va fi o premieră.

Primii octupleţi din SUA s-au născut în 1998 - şase fetiţe şi doi băieţei. Una dintre fetiţe a murit la o săptămână după naştere.