MENIU

Oamenii dintr-o localitate clujeană stau fără curent din cauza companiei de electricitate

Cartierul nu are curent pentru că lipsesc nişte avize de la ANRE
Oamenii dintr-o localitate clujeană stau fără curent din cauza companiei de electricitate

Un cartier de vile dintr-o comuna situata la marginea Clujului zace de mai bine de două luni în bezna din cauza birocraţiei. Deşi au stâlpii şi firele trase în faţa caselor, oamenii sunt nevoiţi să stea la lumina lumânării pentru ca li s-a spus că lipseşte.... o semnătură de la dosar. Semnătură care, în cele din urmă, s-a dovedit că nu era necesară!

Oamenii se plâng că au plătit peste 10 milioane pentru instalarea curentului, dar stau tot la lumânare.Primarul din Apahida spune că a investit, la rândul său, 400.000 de lei din bugetul local ca să racordeze casele din Câmpeneşti la reţeaua comunei.

Când a ajuns cu stâlpii în faţa caselor, s-a lovit de birocraţia românească. În ciuda faptului că i-a avertizat că e nevoie doar de acordul lor pentru a alimenta cu curent cartierul, cei de la Electrica aşteaptă de trei luni un aviz de la ANRE. Aviz de care, evident, nu era nevoie.

Reprezentanţii Electrica au declarat ca vor începe racordarile cât mai curând, astfel încât oamenii să se bucure de sărbatori de curent electric.

Mai multe articole despre:
Cluj aviz electricitate întuneric instalare