MENIU

O tânără a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut în puţul liftului

FOTO: RTV
Femeia a căzut în gol câteva etaje şi a ajuns la spitalul Floreasca în stare foarte gravă

O tânără a căzut în puţul unui lift dintr-un bloc situat în cartierul Colentina din Bucureşti. Femeia a căzut în gol câteva etaje şi a ajuns la spitalul Floreasca în stare foarte gravă. Vecinii sunt şocaţi de ceea ce s-a întâmplat şi susţin că liftul fusese reparat cu o zi în urmă. Reprezentanţii firmei care se ocupă de siguranţa ascensorului s-au enervat la apariţia jurnaliştilor.

"Sigilaţi liftul acum? Da nu vă interesează domnule, duceţi-vă... vreţi să începem ţigănia. Duceţi-vă de acia, gata haide bre. Haideţi dom'le daţi-i drumul de aicea dacă nu vreţi să facem ţigănie. E proprietate privată şi nu vă interesează, daţi-i drumul de aici. Ce vreţi, să mă dezbrac în ... goală. Pleacă dom'le de aci", a declarat un reprezentant al firmei care a efectuat reparaţii la liftul în cauză.

Locatarii blocului spun că femeia a deschis uşa liftului şi a păşit fără să-şi dea seama că ascensorul era la alt etaj. Oamenii spun că liftul a fost verificat cu doar o zi în urmă.

Medicii de la spitalul Floreasca sunt rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire ale tinerei. "Pacienta a fost adusă în stare extrem de gravă. Este politraumatism prin precipitare de la înălţime şi sindrom de strivire. În momentul de faţă este în continuare în stare extrem de gravă. Va fi reevaluată din punct de vedere chirurgical. Din păcate prognosticul este extrem de rezervat", a spus Preda Monica, medic de gardă, SMURD.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cine este vinovat. 

Mai multe articole despre:
accident Bucureşti lift Colentina