MENIU

O stewardesă româncă a fost găsită MOARTĂ într-un apartament din Japonia. Tânăra se mutase recent

O stewardesă româncă a fost găsită MOARTĂ într-un apartament din Japonia. Tânăra se mutase recent

Ies la iveală noi informații despre moartea misterioasă a stewardesei românce în Japonia. Tânăra, care se mutase recent, a fost descoperită de proprietar la mai bine de o săptămână după deces. În timp ce autoritățile nipone fac cercetări pentru a stabili cauza morții, părinții ei își strigă durerea și cer ajutorul românilor pentru a strânge banii necesari de repatriere.

O tânără din Bistriţa, fostă stewardesă, a fost găsită fără viaţă în Japonia, în apartamentul în care stătea cu chirie. Deocamdată nu se ştie care a fost cauza morţii iar autorităţile nipone aşteaptă rezultatele autopsiei pentru mai multe răspunsuri. Între timp, familia tinerei a început formalităţile de repatriere.

În urmă cu doar câteva zile, proprietarul apartamentului în care locuia în chirie s-a alarmat pentru că nu a reuşit să mai dea de tânără. A mers cu autorităţile la locuinţă şi a găsit-o fără suflare în apartament. 

Deocamdată nu se cunoaşte cauza decesului şi tot ce se ştie este că tânăra nu avea urme de violenţă pe corp. Medicii legişti japonezi au efectuat necropsia şi urmează ca rezultatele să fie transmise familiei. 

Țara care vrea să introducă săptămâna de lucru de 4 zile, dar oamenii refuză

Mai multe articole despre:
romanca japonia