MENIU

O femeie supraponderală din Gorj, de 280 de kg, a fost dusă la spital cu ajutorul pompierilor

Foto: cobrexhelicopters.ro

O femeie cu o greutate de 280 de kilograme a fost evacuată, miercuri, de pompierii gorjeni din propriul apartament, pentru a fi dusă la spital.

Pompierii gorjeni au fost solicitatţi să evacueze o femeie, cu o greutate de 280 de kilograme, care avea nevoie urgentă să fie transportată la spital. Supraponderala, în vârstă de 47 de ani, din oraşul Rovinari, suferă de insuficienţă cardiacă, cangrenă la unul dintre picioare şi nu se poate deplasa.

Echipa de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj s-a deplasat la faţa locului şi au evacuat femeia cu ajutorul unei tărgi din metal. A fost nevoie de intervenţia a zece pompieri.

"Am fost solicitaţi să intervenim la apartamentul unei femei supraponderale, cu o greutate de 280 de kilograme. Avea nevoie să fie transportată la spital. Cu ajutorul unei tărgi metalice, femeia a fost scoasă pe scări. A fost nevoie ca zece pompieri să care targa, pentru că doamna cântărea foarte mult. Intervenţia a durat o oră, dar s-a terminat cu bine, femeia fiind dusă la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu", a declarat sublocotenentul Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Mai multe articole despre:
pompieri spital supraponderal