MENIU

O femeie şi-a înscenat răpirea pentru a-şi prelungi vacanţa cu amantul

FOTO: axson.com

O femeie originară din Guatemala a fost arestată la Barcelona după ce şi-a înscenat răpirea pentru a-şi putea prelungi vacanţa cu amantul întâlnit pe internet, a anunţat luni poliţia spaniolă.

Femeia s-a dus în concediu în Spania în 22 iulie, în timp ce soţul ei a rămas în Guatemala, potrivit unui comunicat al poliţiei. Apoi, de pe telefonul mobil, i-a trimis soţului mesaje panicate, pretinzând că este sechestrată de un străin misterios care o supune unor violenţe sexuale.

Poliţia spaniolă a deschis o anchetă după ce a fost contactată de soţul îngrijorat şi de ambasada Guatemalei în Spania. În cele din urmă, aşa-zisa victimă a fost găsită petrecându-şi concediul la Barcelona, cât se poate de liberă.

Femeia a afirmat mai întâi că a reuşit să scape de agresor. Dar analizele medicale nu au descoperit nicio violenţă, iar declaraţiile sale contradictorii i-au intrigat pe poliţişti. În cele din urmă, femeia a recunoscut că a inventat totul pentru a-şi prelungi concediul la Barcelona cu amantul pe care îl cunoscuse pe internet şi cu care nu avusese mult timp decât o relaţie virtuală.
Mai multe articole despre:
Guatemala Barcelona internet Agresor amant