MENIU

O femeie din Marea Britanie s-a operat ca să arate ca fiica ei

Foto: RTV

O femeie din Marea Britanie este copia fidelă a fiicei sale, după ce a îndurat zeci de operaţii estetice. Ajunsă la 50 de ani, britanica nu era mulţumită de cum arăta şi s-a transformat în sosia copilului ei.

Jane şi Janet Cunliffe sunt de nedespărţit şi oricine le zăreşte pe stradă poate paria că sunt gemene. Arată la fel şi se îmbracă la fel. Nimeni nu-şi imaginează că, de fapt, sunt mamă şi fiică, iar diferenţa de vârstă între ele este de 21 de ani.

"Am vrut o schimbare pentru că nu-mi mai plăcea de mine. Îmi pierdusem încrederea şi respectul faţă de mine", a declarat Janet Cunliffe.

Şi a ales-o ca model chiar pe fiica sa. Transformarea a început anul trecut şi, în câteva luni, Janet a fost alt om. A slăbit 13 kilograme, a suferit mai multe operaţii estetice şi şi-a pus extensii de păr. A cheltuit peste 15.000 de dolari şi acum arată exact ca fiica ei.

"Nu mă deranjează deloc. Este tot mama mea. E cea mai bună prietenă", spune Jane Cunliffe.

Medicii britanici spun că în ultimii ani au întâlnit tot mai multe cazuri de acest fel. Nemulţumite că îmbătrânesc, mamele îşi copiază întru totul fiicele.

Mai multe articole despre:
Marea Britanie femeie fiică operaţii estetice